Figura Divina

Home » Nieuws » Recensies » CW prijst ‘God opnieuw verbeeld’

CW prijst ‘God opnieuw verbeeld’

Martien Brinkman prijst in CW Wessels jongste boek God opnieuw verbeeld. “Impliciet gaf ik in de eerste alinea’s al aan deze studie min of meer als een mijlpaal te beschouwen. Het werd hoog tijd dat uit de Europese gereformeerde traditie – hier breed opgevat als de uit vele afsplitsingen bestaande Reformed familly – een eigentijdse bezinning op moderne kunst verscheen. Stoker is daartoe als geen ander toegerust.” Lees hier het hele artikel.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: